Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Returer
Frakt
Alla artiklar skickas inom 1-2 arbetsdagar när du skickar din beställning, med förbehåll för betalningsverifiering. Vid leverans kommer du att få ett leveransbekräftelsemail med transportören och orderuppföljningsinformation. Du kan spåra den på Express-webbplatsen. Om du inte får spårningsinformationen inom tre dagar, kolla din spambox eller kontakta vår kundtjänst.
Leveransinformationen innehåller fullständigt namn, korrekt gatuadress, e-postadress, postnummer och telefonnummer. Om antingen adressen eller telefonnumret inte är korrekt kommer du inte att få objekten, du kommer att vara ansvarig för den förlorade. Så snälla kontrollera din fraktadress och se till att det finns någon att underteckna paketet.
Som vanligt tar det 5-7 arbetsdagar för dig att få paketet.
Återgå
Alla objekt är kvalitetsstyrda. Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, är du välkommen att kontakta oss via E-mail eller chatta med oss ​​online först.
Se till att du begär återförsäljningsautorisationen inom 30 dagar efter mottagandet för återbetalning. Vår tidsmässiga återföring av oskränkta, obehandlade eller defekta föremål bör innehålla försäljarens förpackningar och etiketter och måste vara i samma skick som när den mottogs. Returer som är skadade, smutsiga eller ändrade kan inte accepteras och vi accepterar inte din återbetalning.
När vi har fått paketet som du skickar, gör vi återbetalningen för dig inom 12 till 24 timmar, som vanligt tar det 5 till 25 arbetsdagar för dig att få det.
Exchange
Bytesförfrågningar måste göras inom 7 dagar efter mottagandet av ordern. Vänligen kontakta oss först. Ange växelementet och den nya modellen eller storleken i din e-postadress till kundservicecentret. Föremål måste vara i original skick och oskydda att accepteras som retur. Om du vill byta ut ditt köp, är även fraktkostnaderna ansvariga för kunderna. När vi tar emot paketet kommer vi att göra utbytet för dig så snart som möjligt.
tillbaka
Copyright © 2018 www.branders.se. All Rights Reserved